Тандир

Тандир це гарний та захоплюючий ритуал! - Виняткова соковитість та насиченість натурального смаку продукту завдяки тому, що у закритій посудині при мінімальному часі теплообробки продукт практично не втрачає природну вологу, не пересушується та не підгоряє. - Винятковий натуральний аромат, відтінений легким запахом деревного диму. - Корисність. Завдяки швидкості приготування всі мікроелементи, мінерали та вітаміни вихідного продукту зберігаються, не встигаючи зруйнуватися. - Нешкідливість. У тандирі не використовуються додаткові рослинні та тваринні жири, джерело холестерину – головного ворога серця та судин. - виняткова апетитність страв. Важливо для гурманів. - Неповторний смак. Те, що відбувається у надрах тандира – є таїнство велике. Цей процес важко визначити одним кулінарним терміном. Їжа в ньому швидше запікається, ніж жариться, і при цьому злегка підкопуючись. А ще вона і томиться, як у російській печі. Тому страви, приготовані в тандирі, мають неповторний, унікальний смак. Ексклюзивний. Про це марно говорити, це треба спробувати.

Страви зі свинини


  • Шашлик зі свинини
    250
  • Купати з печеною картоплею
    225
  • Люля зі свинини
    250

Страви з телятини


  • Шашлик телячий
    560

страви із баранини


  • Шашлик із баранини
    450
  • Каре ягняти
    420
  • Люля – кебаб
    295

Страви з курки


  • Шашлик курячий
    220
  • Крильця барбекю
    170
  • Курча в тандирі
    250

Рибні страви


  • Скумбрія
    115
  • Шашлик із сьомги
    750
  • Сьомга стейк
    400